ÎNSCRIERE

Taxe valabile din 1 martie 2022, până la 19 iunie 2022 (max 300 participanți)

 

Format din sportivi experimentați cu multe curse în picioare, colectivul My Run este partenerul nostru în orice competiție. Membrii echipei pentru organizare și cronometrare evenimente au în CV-uri competiții majore de Alergare Montană, Orientare în alergare și Maratoane. Le mulțumim pentru suportul acordat în organizarea acestui eveniment.

ATENȚIE! Transferul înscrierii către o altă persoană, modificarea traseului, respectiv solicitarea returnării taxei de înscriere din cauza renunțării la cursă, se va realiza doar până în data de 20 iunie, și implică o contribuție de 30 de lei.

Începând din 21 iunie 2022 NU SE MAI FAC MODIFICĂRI!


Taxele de concurs diferă în funcție de traseu și în funcția perioadei de înscriere

Cu plata până la 28 februarie 2022

Traseul Puzdrelor: 150 ron

Traseul Galațului: 120 ron

Traseul Vertical: 70 ron

Cu plata începând de la 1 martie 2022

Traseul Puzdrelor: 180 ron

Traseul Galațului: 150 ron

Traseul Vertical: 100 ron

Plata se face urmând pașii de pe website-ul partener:

  1. Completați formularul de pe link-ul: 
    Toate câmpurile trebuie completate. La final sistemul vă calculează în mod automat taxa de înscriere.
  2. Alegeți modalitățile de plată a taxei de concurs: prin plata online (cu cardul)* sau transfer bancar.
  3. În cazul în care ați plătit online, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti. Înscrierea va fi validată în câteva momente.
  4. În cazul în care ați optat pentru transfer bancar, veți primi un e-mail cu informațiile necesare. Înscrierea va fi validată doar după efectuarea plății.
  5. Verificați înscrierile pe:   

  *Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!