Înscriere

ATENȚIE! 

Transferul înscrierii către o altă persoană, modificarea traseului, respectiv solicitarea returnării taxei de înscriere din cauza renunțării la cursă, se va realiza doar până în data de 17 iunie 2023. Modificarea (transcrierea participării pe un alt concurent sau pe un alt traseu) implică o contribuție de 30 de lei.

Pentru returnarea taxei de înregistrare, se percepe o contribuție de 10 lei care reprezintă contravaloarea comisionului bancar practicat. 

Începând din 19 iunie 2023 NU SE MAI FAC MODIFICĂRI!

 

Din grijă pentru mediul înconjurător, din ediția 2023 taxele de participare la concurs diferă în funcție de opțiunile de conținut al kitului de participare:

 Număr de concurs*Medalie finisherKit de start
100 RONDANUNU
120 RONDADANU
180 RONDADADA

*În „pachetul de bază” pe lângă numărul de concurs mai este inclus, accesul la punctele de hidratare și alimentare de pe traseu și din centrul de concurs, gulașul de la final, serviciul de ambulanță și salvamont, taxa de acces în Parcul Național Munții Rodnei. 

** Kitul de start conține un tricou de bumbac personalizat și diferte materiale oferite de sponsorii evenimentului. 

PROCESUL DE ÎNREGISTRARE

Accesați formularul de pe link.
Toate câmpurile trebuie completate. La final sistemul vă calculează în mod automat taxa de înscriere.

Alegeți modalitățile de plată a taxei de concurs:

  • prin plata online (cu cardul)*
  • transfer bancar.

În cazul în care ați plătit online, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti. Înscrierea va fi validată în câteva momente.

În cazul în care ați optat pentru transfer bancar, veți primi un e-mail cu informațiile necesare. Înscrierea va fi validată doar după efectuarea plății.

*Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!