Înscriere

ATENȚIE! 

Transferul înscrierii către o altă persoană, modificarea traseului, respectiv solicitarea returnării taxei de înscriere din cauza renunțării la cursă, se va realiza doar până în data de 22 iunie 2024. Modificarea (transcrierea participării pe un alt concurent sau pe un alt traseu) implică o contribuție de 50 de lei.

Pentru returnarea taxei de înregistrare, se percepe o contribuție de 10 lei care reprezintă contravaloarea comisionului bancar practicat. 

 

Începând din 23 iunie 2024 NU SE MAI FAC MODIFICĂRI!

 

Taxa de participare:

Traseul Galațului

  • 150 lei (până în 22 iunie 2024)
  • 200 lei (din 23 iunie, în limita stocului disponibil)

Traseul Puzdrelor

  • 200 lei (până în 22 iunie 2024)
  • 250 lei (din 23 iunie, în limita stocului disponibil)

*În taxa de participare pe lângă conținutul kitului mai este inclus accesul la punctele de hidratare și alimentare de pe traseu și din centrul de concurs, fotografiile din cadrul evenimentului, gulașul de la final, serviciul de ambulanță și salvamont, taxa de acces în Parcul Național Munții Rodnei. 

PROCESUL DE ÎNREGISTRARE

Accesați formularul de pe link.
Toate câmpurile trebuie completate. La final sistemul vă calculează în mod automat taxa de înscriere.

Alegeți modalitățile de plată a taxei de concurs:

  • prin plata online (cu cardul)*
  • transfer bancar.

În cazul în care ați plătit online, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti. Înscrierea va fi validată în câteva momente.

În cazul în care ați optat pentru transfer bancar, veți primi un e-mail cu informațiile necesare. Înscrierea va fi validată doar după efectuarea plății.

*Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!